top of page

My Site Group

Public·31 members

[šport v živo###] Španija Slovenija v živo 12/08/2023


Pri Španiji so izstopali Santi Aldama (10 točk) in brata Hernangomez (po devet). Slovenci so dobro odprli tudi drugi polčas, s petimi zaporednimi točkami (Dončić je za znižanje na 46:51 zadel za tri). A v nadaljevanju priključka niso ujeli. Z dvema atraktivnima zabijanjema v zadnji minuti tretje četrtine so Španci obdržali dvomestno prednost (73:63). Tekma je bila vse bolj trda v obrambi (trajala je kar dve uri in 12 minut), mladi Bine Prepelič se ni dal zvezdnikom Španije in v zadnji četrtini je dobil nešporten udarec s komolcem v glavo s strani Willyja Hernangomeza. Naslednje minute so pripadle domačim, ki so igrali zagnano, kot bi že šlo za prvenstvo. In tri minute pred koncem so povedli za 20 (90:70), minuto pred zadnjo sireno pa največ na tekmi 99:77.
[[[NA SPLETU===]]] Španija vs Slovenija v živo online 11 avg


Prvi štirje meti so bili izza črte in vse trojke so šle skozi mrežico (12:2). S peto na tekmi (dve od teh je zadel Gregor Hrovat) so vodili z 19:8. V prvi peterki so ob Hrovatu začeli še kapetan Dončić, Jaka Blažič, Jordan Morgan in Bine Prepelič. Slovenija je prvo četrtino, ko ne eni ne drugi niso prikazali tiste prave obrambe, ki osvaja lovorike, dobila le za točko (27:26). Pa je vodila že za 13, saj je sledil delni izid 16:4 za Španijo.


(((šport!))) Španija vs Slovenija prenos v živo 11 avgust 20


Zadnjo četrtino so dobili s 26:16 in tekmo z 99:79. Najboljši strelci pri Sloveniji so bili Dončić s 17 točkami, enajst sta jih dosegla Blažič in Klemen Prepelič, deset pa Hrovat in Mike Tobey. Špansko priznanje za Dončića Španska košarkarska zveza je v sodelovanju s časnikom Marca na gradu v Malagi v četrtek pripravila slavnostni večer. Na prireditvi je bilo prisotno tudi vodstvo Košarkarske zveze Slovenije in selektor Aleksander Sekulić, poseben gost pa je bil Luka Dončić, eden izmed prejemnikov nagrad po izboru posebne žirije. — Baloncesto España (@BaloncestoESP) August 11, 2023 Nagrade so poleg Dončića in Steva Kerra, selektorja ZDA in trenerja Golden State Warriors, ki bo v soboto vodil ameriško reprezentanco proti Sloveniji, prejeli tudi Sergio Rodríguez, Willy in Juancho Hernangómez ter Alba Torrens.


[[[TV!]]] Španija vs Slovenija v živo online 11 avgust 2023


Katanca z reprezentanco Uzbekistana, pri kateri kapetanski trak nosi napadalec Rome Eldor Shomurodov, prihodnje leto čaka velik tekmovalni izziv, saj bo nastopil na azijskem prvenstvu. (šport v živo##) Španija U21 Ukrajina U21 prenos v živo 5 ju​During any provision of services, ATA-NC does not discriminate based on any of the following: race, color, religious affiliation, sex, gender identity/expression, sexual orientation, age, disability, physical appearance, national origin, language, educational background, and/or veteran status. 0[GLEJTE V ŽIVO<<<] Slovenija Nizozemska v živo online 9 juli[[NOGOMET@]] Švica vs Slovenija in prenosi v živo online 13[Šport v živo***] Maribor Lokomotiva prenos v živo 25 marec Maribor - Lokomotiva Zagreb Live Streaming and TV Listings Maribor Olimpija in prenosi v živo online 19/02SNL Disciplinski sodnik[[[prenos v živo]##]] Slovenija vs Belgija in prenosi v živo Prenos tekme v živo bo na voljo na programu POP TV.


[HD V ŽIVO##] Hrvaška Španija in prenosi v živo online 18 ju


[[TV##]<<<<] Španija vs Slovenija prenos v živo 11 avgust 20Tv sporedPrva bo na sporedu v torek, ko se bodo v Stožicah ob 18. NET NTC Slovenija | Učenje skozi igro | Učenje skozi igroNTC sistem učenjaPrimarna vloga NTC programa je uporaba novih odkritij na((PAZI=)) Slovenija vs Madžarska živo online 5 januar 2023 ns Potrebna je registracija na spletni strani HU-GO. Predstava Slovenije v drugem polčasu ni prepričala.


SLOVENIJA vs. ŠPANIJA - 21.00 v KANELI BAR - Facebook


Selektor Sekulić je zaradi ugovarjanja (očitno je želel osebno napako nad Luko) dobil tehnično napako. Z Luko vendarle ni bilo hujšega, po nekaj minutah se je vrnil v igro. Takrat je Rudy Fernandez zadel trojko in dve minuti pred glavnim odmorom je domača ekipa sploh prvič povedla (40:38). Španci so igrali vse bolje - na obeh straneh igrišča - in v obrambi "zagrabili" Dončića. V drugi četrtini so dali Slovenci samo 14 točk in po 20 minutah je bilo na semaforju 51:41. Dončić je bil s 14 točkami prvi strelec Slovenije, Hrovat jih je dal 10 (vse v prvi četrtini).


avgust: Španija: Slovenija 99:79 Dončić 17, Prepelić in Blažič po 11, Tobey in Hrovat po 10; Po torkovem srečanju, na katerem je Slovenija na krilih Luke Dončića (34 točk, 14 asistenc in 13 skokov) premagala Črno goro, so se najboljši (zdravi) košarkarji, kar jih v tem trenutku po mnenju Aleksandra Sekulića premore Slovenija, odpravili v Malago. Za dve izjemno zahtevni preizkušnji: najprej z gostitelji, v soboto pa še z ZDA.


Slovenia - Spain rezultati in razpored | SofaScore


Tekmo odprli s petimi trojkami, sledila je velika streznitevSlovenija se je v Malagi najprej pomerila s Španijo. Slovenska košarkarska reprezentanca se je na peti pripravljalni tekmi soočila s svetovnimi in evropskimi prvaki Španci. Luka Dončić in soigralci so tekmo odprli s petimi trojkami, nakar so domači v drugi četrtini zaigrali resneje v obrambi, jo dobila s 25:14 in na glavni odmor odšla s prednostjo 51:41. V zadnji so prednost samo še višali in vodili tudi za 22 točk! Končni izid 99:79. Prava streznitev za slovensko reprezentanco, ki se je prvič v teh pripravah soočila z res agresivno obrambo. Dončić je tako dal zanj skromnih 17 točk (nad njim 10 osebnih napak, zadel je le pet prostih metov iz 10 poizkusov) in imel pet asistenc in šest skokov. Sportal Razlika, ki bode v oči: Slovenija z Dončićem in brez njega Prijateljska tekma (Malaga): Petek, 11.


(TV V ŽIVO***) Španija U21 vs Ukrajina U21 in prenosi v živo


[[[HD v živo==]]###] Španija Slovenija v živo online 11/08/2023


Svetovna dediscina v rokah mladih: Poznam, Cenim in Ukrepam:


(PRENOS V ŽIVO) Španija Slovenija in prenosi v živo online 1


Od poškodbi najboljših dveh slovenskih košarkarjev na položaju štiri (Edo Murić in Čančar), ki bosta izpustila mundobasket, je del tekme na tem igralnem mestu igral Dončić. Ko je zvezdnik Dallasa v drugi četrtini ob agresivni obrambi zadel za vodstvo s 35:32, je nerodno pristal na nogah in v bolečini odšel v slačilnico (bil je pri 12 točkah).


Udaren slovenski začetek, a bolj klavrn konec - RTV SLO


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page